South Africa Joburg interior architectural photography

Photoshoot Johannesburg for an international company; worked hard for a couple of days…After that visited the beautiful wildpark Pilanesberg. Had a very nice time in a tented safari camp and in Pretoria with our South African friends Emmie and Philip: thanks again!

OPENINGSFILM Focus Filmtheater Arnhem

The making of… Time Lapse productie in opdracht van de Gemeente Arnhem / production for the municipality of Arnhem. Focus-directeur @Henk Bitter: “Erg mooi! Het is een spectaculair gezicht om het gebouw zo snel te zien groeien”.

Photoshoot in Barcelona:

for an international company. Also discovered a beautiful new museum Casa Vicens by A. Gaudi in Gàrcia.

een reactie uit de vele…

“Wat een geweldige ervaring!  jouw schitterende foto’s te zien, in tijd en ruimte verweven met die wonderschone kerk. Het verhaal van Uwe was voor mij van grote toegevoegde waarde, in de tweede ronde langs jouw werk ging ik anders kijken. Ik zag geen foto’s meer maar een spiegel van het leven buiten op grandioze wijze naar binnen gehaald. Een plaats waardig in de buurt van alles wat in de loop der eeuwen in de kerk is gelegd, geplaatst of gehangen. En inderdaad, er zijn werken bij, die er maar moeten blijven”.
Anky M.
12345...