Op verzoek van de bewoners van Estel Residence heb ik een selectie gemaakt van Photo Art Images en deze selectie voorgelegd. Acht werken zijn aangekocht en geplaatst in de algemene ruimtes per verdieping.

NYMA watertoren, een kleurrijk baken in de nacht…Time Lapse shooting in opdracht van Gemeente Nijmegen en met medewerking van LightTwist.

 

Curious about what people can change? Thanks to the participation of the ‘locals’, Rijkswaterstaat decided to paint ALL the iconic complexes in Driel, Hagestein and Amerongen.

Time Lapse film ‘speciale steigerbouw hangend onder de brug’

Voor Rijkswaterstaat maken we tijdens het gehele traject Time Lapse films van de Renovatie Waalbrug Nijmegen. Deze film laat de steigerbouwers aan het werk zien, waarbij deze steiger, hangend aan de onderzijde van de Waalbrug, opgebouwd wordt.

Time Lapse film ‘Placemaking NYMA kwartier’

The making of a new creative hotspot…a Time Lapse production for the municipality of Nijmegen.

 

Openingsfilm Focus Filmtheater Arnhem

The making of… Time Lapse productie in opdracht van de Gemeente Arnhem / production for the municipality of Arnhem. Focus-directeur @Henk Bitter: “Erg mooi! Het is een spectaculair gezicht om het gebouw zo snel te zien groeien”.

 

Voice-over, filmclips and Time Lapse. This film for Rijkswaterstaat gives all the information you need about the impressive renovation of the stuwcomplex Driel, Hagestein and Amerongen.

Opening en opbouw van de expositie in de Stevenskerk ‘Verweven in tijd en ruimte; een dialoog tussen fotografie en architectuur’. Welkom door Heleen Wijgers / Stevenskerk. Toespraak door Uwe Poth. Muziekperformance door Johnny Rahaket en Bo van de Graaf. En opbouwteam: Peter Daniëls, Geert, Marco, Karlijn en Ellen!

‘Landschap in Verandering’: deze film hebben we gemaakt van de 360gr-panorama-fotografie, die we 2 jaar lang op 7 vaste standpunten op het bouwterrein gemaakt hebben met hoogtestatieven. Ook Time Lapse en drone hebben we erin verwerkt. Ruimte voor de Waal, Ruimte voor de Rivier, gemeente Nijmegen, Rijkswaterstaat. De 8 minuten versie staat op https://vimeo.com/168346212

 

Burgemeester Bruls en voorzitter Walter Hamers gaven het startschot voor de openingsfilm bij de oplevering van woontoren Nimbus. De film hebben we gebaseerd op onze Time Lapse camera, die 2 jaar de bouw gevolgd heeft. Met archiefmateriaal…Hoogte Twee Architecten, Woningbouwvereniging Talis.

Voor het ACN gerealiseerd: het project ‘Riverscapes’ met als afsluiting ‘Meet the Architect!’ in het Bastion. Een geweldig enthousiaste en inspirerende bijeenkomst met Tracy Metz, Niko Poolen, Eric Luiten, Jan Brouwer, Lodewijk van Nieuwenhuijze, Laurent Ney, Mathieu Schouten, Michel Schreinemachers en Rein Jansma. Van iedere spreker is een aparte film verkrijgbaar met de integrale presentatie. ACN team Riverscapes en projectgroep Ruimte voor de Waal, NNFilm.

De eerste film, gemaakt met drie continu Time Lapse camera’s en video,over een periode van 6 maanden, is opgeleverd. Wij zorgen als projectfotograaf en -filmer voor het vastleggen van de renovatie stuwensemble Nederrijn en Lek i.o.v. Rijkswaterstaat.

 

Film over het maakproces van boek ‘Doornroosje’: de fotografie, team, het ontwerp en drukproces door NNFilm.

DAPh realiseerde de PR-film voor Architect@Work.

Film “Groot onderhoud Hatertse Hei”. In opdracht van Standvast Wonen zijn gedurende 6 maanden 221 woningen gefotografeerd, gefilmd en in Time Lapse opgenomen en in een film gemonteerd. Standvast Wonen, Talen en De Verduurzamers.

Movie for the company party of Talen.

 

Short film about the printing process book ‘Werken aan de Waal’ at Wilco Art Books.


Masterclass voor de Belgische beroepsvereniging VZW Studio aan architectuurfotografen.

 

TV: Omroep Gelderland over de selectie voor het Nederlandse Team van de WPC(World Photographic Cup).

Short interior animation City Hall Weert, INBO architects.

Time Lapse movie of the construction of bridge “The Crossing” river Waal, Nijmegen, Netherlands 2009-2014.

The making of a Waco glider replica. A memorial for the landing of the airborne division near Groesbeek in 1944 in Operation Market Garden. Short movie for Provincie Gelderland and Gemeente Groesbeek to be used for the opening.

Time Lapse film van het duurzaam groot onderhoud van 270 appartementen in de Weezenhof in Nijmegen.

Short promo animation for Rodruza webconfigurator.

Time Lapse film technisch schuifproces Tacitiusbrug Waalbrug A50 Ewijk.
Hierbij is gedurende een dag het brugdeel met hydraulische hefkracht verplaatst.
Film gemaakt in opdracht van Rijkswaterstaat.


Virtual tour based on 360gr panorama’s. Een serie panorama’s die zijn verwerkt tot een interactieve tour.
Het eindresultaat is geschikt voor diverse toepassingen, zoals website, tablets, mobile devices. Het functioneert zowel met flash (PC, android) als met HTML5 (iPad, iPhone en iPod) en kan op verschillende manieren worden verwerkt tot interactieve tour.


Interactive Virtual tour interior exterior and in time…Politieacademie Apeldoorn.

Slideshow Vroeger en Nu: zicht op de stad vanuit Lent.
Serie in opdracht van Stadsarchief Gemeente Nijmegen

Film van de Mädelhausexpositie: een expositie in 16 ruimtes van de architectuurfotografie en kunstprojecten van Thea van den Heuvel, in samenwerking met Henk van der Giessen. (Arda Nederveen Producties).